Hava Durumu

Çifte gurur günü

Arınç, BGC'nin geleneksel olarak Basın Kültür Sarayı'nda düzenlediği ''Gazetecilik Başarı Ödülleri'' töreninde yaptığı konuşmada, böyle bir gecede Bursa'daki gazetecilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2012 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2012 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çifte gurur günü

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması'nın ödül töreni, Basın Kültür Sarayı Suare'de gerçekleştirildi. Törene Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda gazeteci katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan BGC Başkanı Nuri Kolaylı, yarışmaya katılımın yoğun olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Basın çalışanlarının zor şartlar altında görev yaptığının unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kolaylı, "Bu yıl 24 dalda 127 aday 148 eserle yarışmaya katıldı. Değerlendirme sonucu 22 esere başarı ödülü, 24 esere de mansiyon verilmesi kararlaştırıldı. Ödül almaya hak kazanan arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Sönmez Medya 24 dalda 10 ödül almaya hak kazandı. Bursa Hakimiyet Gazetesi'nden Ersel Peker Gazete Haberi dalında mansiyon ödülüne, Kadir Güzel Gazete Ekonomi Haberi dalında başarı ödülüne, Birgül Vatansever Magazin Mizanpaj dalında mansiyon ödülüne, Sevginar Osmanoğlu Magazin Röportajı dalında başarı ödülüne, Barış Yalım Spor Röportajı ve Spor Fotoğrafı dallarında mansiyon ödülüne, Tolgay Ataokay Spor Araştırma İnceleme dalında başarı ödülüne ve Spor Köşe Yazısı dalında mansiyon ödülüne layık görülürken, AS TV'den ise Nilgün Özyurt Aktüel Televizyon Programı dalında mansiyon ödülünün sahibi oldu. Gecede ayrıca Bursabugün ve BGC ortaklığında düzenlenen halısaha basın turnuvasında şampiyon olan AS TV futbol takımı kupasını aldı.


ARINÇ'TAN KONUT MÜJDESİ

Geceye onur konuğu oalrak katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin merakla beklediği konut projesi hakkında müjdeyi verdi. BGC Başkanı Nuri Kolaylı ve yönetim kurulu üyelerinin konut projesi hakkında yoğun çalışma yürüttüğünü dile getiren Arınç, "Bu çabaların sonucunu alıyorsunuz. Milli Emlak Genel Müdürlüğü BGC yönetimi tarafından belirlenen 85 dönümlük arazinin devrini halletti. Bende hemen Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan gerekli imzaları aldım ve artık elinizde kapı gibi tapunuz var. Artık iş TOKİ ile yapılacak protokole kaldı. Gazetecilere şimdiden hayırlı uğurlu olsun, güle güle oturun evlerinizde" diye konuştu.


Bekir Uğur GÜR


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.