Hava Durumu

Çıktık açık alınla

Bursaspor, tarihinin en önemli akşamlarından birini daha yaşayacak. Fenerbahçe ile Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Yeşil Beyazlılar, taraftarına büyük bir mutluluk daha yaşatmak istiyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve ATV'den naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20.30.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2012 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2012 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıktık açık alınla
Son yıllardaki başarısıyla taraftarına mutlu anlar yaşatan Bursaspor, yine tarihi bir zafer için ter dökecek. Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak olan Yeşil Beyazlılar, 26 yıl aranın ardından kupayı müzesine götürmenin planlarını yapacak. Nefeslerin tutulacağı ve saat 20.30'da başlayacak mücadelede hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Cem Satman ve Ekrem Kan yapacak.

TAM KADRO GİTTİ

2010 yılında Süper Lig şampiyonu olduktan sonra taraftarına 2 yıllık aranın ardından yine kalplerin duracağı bir gece yaşatacak olan Bursaspor'da eksik futbolcu bulunmuyor. A2 takımında bulunan oyuncular hariç tüm futbolcuların Ankara'da hazır kıta olacağı mücadelede rakip Fenerbahçe'nin 5 eksiği bulunuyor. Sakatlığı bulunan Bienvenu ve kart cezalısı Dia'nın yanı sıra, Bilica, Özgür Çek ve Sezer Öztürk Yeşil Beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.