Hava Durumu

Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş sonuçları belli oldu!

Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftada üç gün oynanan Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. Çılgın Sayısal Loto'nun bu akşamki çekilişi saat 21.30'da yapıldı.. Çılgın Sayısal Loto'da 1-70-55-8-18-51 ve joker olarak 36 numaraları düştü.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2020 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2020 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş sonuçları belli oldu!

Sisal Şans ile yeni dönemde katlanarak kazandıran Çılgın Sayısal Loto'da ikramiye büyüyor. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'da son çekiliş bu akşam 21.30'da yapıldı. Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu.

1'den 90'a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmaya dayalı bir oyun olan Çılgın Sayısal Loto'da en az 2, en fazla ise 6 adet sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanıyor. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara içinden 6 numara + 1 numara (Joker) çekiliyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor. Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Çılgın Sayısal Loto'da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.