Hava Durumu

Çılgınlık! Maç değil idman...

Boca Juniors ile River Plate arasında oynanacak Libertadores Kupası Finali ikinci maçı için geri sayım sürüyor. Güney Amerika'nın en büyüğünü belirleyecek maç öncesi Boca'nın son antrenmanını tam 50 bin taraftarı takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çılgınlık! Maç değil idman...

Dünyanın en büyük derbisi olarak adlandırılan Boca Juniors-River Plate mücadele öncesi Boca Juniors, son antrenmanını basına ve taraftara açık olarak La Bombonera Stadında gerçekleştirdi. Güney Amerika'nın en büyüğünü belirleyecek bu karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı tam 50 bin Boca taraftarı takip etti.

TARAFTARLARIN BÜYÜK BİR KISMI DA DIŞARIDA KALDI

Stat önünde 12 saat bekleyen taraftarın büyük bir kısmının da, doluluktan dolayı giriş yapamadığı açıklandı. Antrenman sırasında ise ilginç bir olay yaşandı. Carlos Tevez hayranı bir taraftar, sahaya girerek yıldız futbolcuya ulaştı. Görevlilerin müdahale etmek istediği taraftara ise ilk önce Tevez ardından da takım arkadaşları sahip çıktı.

Boca Juniors ile River Plate'i karşı karşıya getiren Libertadores Kupası finalinin ilk ayağı 2-2'lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.