Hava Durumu

Cinnet geçirip aracını ateşe verdi

Tekirdağ’ da eşiyle tartışan bir vatandaş önce iş yerine ait aracı ateşe verdi, sonra odasına kapanarak kendisini yakmak istedi. Araç itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, vatandaş polis ekipleri tarafından evinden çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinnet geçirip aracını ateşe verdi

Tekirdağ 100. Yıl Mahallesi Bankacılar sitesinde 21:30 sıralarında Yüksel Y. isimli şahıs belirlenemeyen bir neden dolayı eşiyle tartışmaya başladı. Bir süre sonra evden ayrılan Yüksel Y. cinnet geçirerek evi önünde park halinde bulunan iş yerine ait aracını evinin önünde ateşe verdi. Yüksel Y., daha sonra elindeki yanıcı maddeyle evine çıkarak odasına kendini odasına kapattı. O sırada çevre sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Tekirdağ İtfaiyesi ekipleri alev alev yanan şirket arabasına müdahale etti.

Odasında kendisini de yakmak istediği iddia edilen Yüksel Y.’ nin çabası olay yerine gelen polis ekipleri tarafından engellendi. Çevredeki vatandaşlar, "Burada millet toplanmıştı. Adam cinnet geçirmiş. Yukarıdan bir bidon benzin attı. Kendisini de yukarıda yakmak istedi. Aracını yaktıktan sonra evini de yakmak istedi sanırım. Kızları feryat etti. Daha sonra polisler geldi adamı götürdüler’’ dedi.

Evinden polislerle çıkarılan Yüksel Y. ambulans ile bindirilerek Tekirdağ Devlet Hastanesine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.