Hava Durumu

Cinsellikte kadınların en hassas 4 noktası

Kadınların vücudunda çok sayıda erotik bölge bulunur bunların uyarılması cinsel ilişkide kadınların orgazma ulaşmasını kolaylaştırır. Kadın vücudunda 4 önemli nokta bulunur. Bunlar; C noktası, G noktası, U noktası ve A noktası. Cinsel terapist ve Jinekolog Dr. Mustafa Torgaç kadınlarda bulunan erojen noktalar hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsellikte kadınların en hassas 4 noktası

C noktası

Kadınlarda en önemli bölgedir. Klitoris denilen bu yerde tam 8000 sinir lifi var. Vücudun başka hiçbir yerine penis dahil bu kadar hassas yer yok. Bu bölgeden bazı kadınlar daha fazla heyecan duyar.

Çok hassas olduğu için ön sevişme sonrası yeterli kayganlık sağlamadan uyarılma kişiye ilk başlarda ağrı ve acı verebilir. Kadın orgazm olmasında en önemli anatomik oluşumdur ve sevişme sırasında asla ihmal edilmemelidir.

G noktası

Grafenberg noktası da denilmektedir. Vajinal kanalı girişinde iç tarafta idrar torbası denilen mesanenin 1 veya 2 cm üzerinde bulunan bu bölgeyi cinsel uyarılma sırasında keşfetmek zaman alır.

Cinsel ilişki veya uyarılma sırasında şiştiği ve kadınların daha fazla orgazm olmasın sağlayan bir yer olduğu var sayılıyor. Orgazm aşısı bu bölgeye yapılan botoks ile daha belirgin hale getirilerek yapılır.

U noktası

Ürethra denilen vajina üst kısmında idrar çıkışının her iki tarafında bulunur. Çok hassas bir bölgedir. G noktası ile birlikte uyarıldığı zaman alınan cinsel haz kadını mutlu eder.

A noktası

Vajinal kanal en sonunda yer alan bir bölgedir. Bu bölgede ilişki sırasında yaşanan bası ve basınç artışı kadına cinsel uyarı verir.

Kadın vücudunda bu 4 bölgeden başka cinsellik sırasında keşfedeceğiniz yeni bölgeler sizleri cinsellikten daha çok zevk alır hale getirecektir. ön sevişmeyi ihmal etmemeye ve kişisel temizliğinize özen göstermeye dikkat edin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.