Hava Durumu

Cinsiyet değiştirip 2 bin erkekle birlikte oldu

48 yaşındaki Crystal Warren, dünyaya erkek bedeniyle geldi. 14 yıl öncesine kadar erkek bedeniyle hayatını sürdüren Warren, ameliyatla cinsiyet değiştirip kadın oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsiyet değiştirip 2 bin erkekle birlikte oldu

Crystal Warren, 2001 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya karar verdi ve hormon tedavisine başladı. Hormon tedavisi sırasında vücudu değişmeye başladı. Göğüsleri belirgin hale geldi, cildi artık bir kadın cildinden farksızdı.

2014 yılına geldiğinde bıçak altına yatan Warren'ın erkeklik organı alındı ve cinsel organı bir kadınınkinden farksız hale geldi. Artık hem kadın gibi hissediyordu hem de kadın bedenindeydi ve hayatının büyük bir kısmını erkek olarak geçirdiğini kimse fark etmiyordu. Ameliyat sonrası erkeklerin kendisine olan ilgisi arttı. Erkek olduğu dönemde cinsel deneyimler yaşayan Warren, kadın bedeninde cinsel deneyimleri yaşamak için erkeklerle birlikte olmaya başladı.14 yıl içinde, 2 bin erkekle birlikte olduğunu açıklayan Warren, 50 yaşına gelmeden önce birlikte olduğu erkeklerin sayısının 3 bine ulaşmasını istediğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.