Hava Durumu

Cinsiyet öğrenme partisinde feci son!

ABD'de 28 yaşındaki baba adayı Christopher Pekny, bebeğinin cinsiyet öğrenme partisi için hazırladığı düzeneğin patlamasıyla hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cinsiyet öğrenme partisinde feci son!

ABD'de 28 yaşındaki baba adayı Christopher Pekny, bebeğinin cinsiyet öğrenme partisi için hazırladığı düzeneğin patlamasıyla hayatını kaybetti. New York'un Liberty kasabasında yaşayan Pekny, pazar günü bebeğinin cinsiyet öğrenme partisi için düzenek hazırlarken cihaz patladı. Penky hayatını kaybederken, 27 yaşındaki kardeşinin de yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Polisin olayı soruşturduğu belirtildi

ABD'de 2000'li yıllardan itibaren yükselişe geçen cinsiyet öğrenme partilerinde anne-baba adayları bebeklerinin cinsiyetini duyurarak kutlama yapıyor. Ancak, erkeğe doğum öncesi etkinliklere dahil olmak için adım attırması bakımından övülen, bebeğe doğmadan cinsiyet kalıbı dayatması bakımından yerilen bu etkinliklerde sık sık ölümcül kazalar meydana geliyor. Partilerde pembe ve mavi renklerde havai fişekler ya da renkli sis bombaları kullanılıyor.

Ay başında Michangan'da cinsiyet partisine katılan davetletlilerden biri top benzeri cihazdan fırlayan şarapnel parçası nedeniyle hayatını kaybetmişti. Geçen yıl eylül ayında Kaliforniya'da çıkan orman yangınından da yine bu tür partilerde kullanılan yanıcı/patlayıcı malzemeler sorumlu tutulmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.