Hava Durumu

Çıplak şekilde sevgilisine sürpriz yapmak isteyince...

Kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen genç, çamaşır makinasının içine sıkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2014 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2014 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çıplak şekilde sevgilisine sürpriz yapmak isteyince...

Kız arkadaşına sürpriz yapmak isteyen adam çamaşır makinesinin içinde sıkışıp kaldı. Avustralya’da yaşanan komik olayda genç adamı makinenin içinden kurtarma ekibi çıkarabildi.

Çıplak bir şekilde makinenin içine saklanan adam kız arkadaşı eve geldiği sırada makinenin içinden “sürpriz” diyerek çıkmayı planlıyordu. Ancak her şey istediği gibi sonuçlanmadı. Adam makinenin içinde sıkışıp kalınca sürpriz de yarım kaldı. Genç adamı makinenin içinden kurtaransa acil yardım ekibi oldu.

Yaklaşık 20 dakika boyunca çıplak adamı makinenin içinden çıkarmak için uğraşan ekip, kurtarma operasyonu sırasında zeytinyağı kullandı. Olayın ardından AvustralyaAssociated Press ajansına konuşan kurtarma görevlileri genç adamın fazlasıyla utandığını söylediler.

Benzer bir kurtarma operasyonu geçtiğimiz günlerde ABD’de yaşanmıştı. 11 yaşındaki bir kız çocuğu saklambaç oynarken çamaşır makinesinin kapağı sıkıştığı için uzun süre makinenin içindemahsur kalmıştı. Kız çocuğunu da kurtarmak 911 kurtarma servisine düşmüştü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.