Hava Durumu

Çırılçıplak görüntülenince sütten ağzı yanmış! Sinan Çetin bu kez...

Geçtiğimiz gün Nil Karaibrahimgil'in teknesinde ulu orta üstünü değiştiren ve çırılçıplak objektiflere takılan yönetmen Sinan Çetin, bu kez de pantolon ve tişörtle plajda güneşlenirken görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2021 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2021 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çırılçıplak görüntülenince sütten ağzı yanmış! Sinan Çetin bu kez...

Başarılı şarkıcı Nil Karaibrahimgil, tatil sezonunu ailesiyle Bodrum'da açtı. Karaibrahimgil, önceki gün teknesinde arkadaşı Sinan Çetin ve eşini ağırladı. Tatilde rahatlığın dozunu kaçıran Çetin, bir ara herkesin içinde soyunarak mayosunu değiştirdi.

KIYAFETLERİYLE GÜNEŞLENDİ

Milliyet'te yer alan habere göre, yine Bodrum'da objektiflere takılan yönetmen bu sefer de plajda güneşlenmeyi tercih etti. Çetin, bu sefer siyah pantolonu, siyah tişörtü ve ayakkabılarıyla şezlongta güneşlendi. Sinan Çetin'i tanıyan vatandaşlar ise yönetmeni büyük bir şaşkınlıkla izledi.

ÇIRILÇIPLAK YAKALANDI

Geçtiğimiz günlerde eşi Rebekka Çetin ve Nil Karaibrahimgil'in ailesiyle teknesine giden Sinan Çetin, uzun bir deniz keyfi yaptıktan sonra kadınlara aldırış etmeden ulu orta mayosunu değiştirmişti. Yönetmen, mayosunu değiştirdiği anlarda çıplak şekilde kameralara yansımıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.