Hava Durumu

Cisse, Erol Bulut sayesinde Fener'de

Fenerbahçe'nin bu sezonki 15. transferi Papiss Cisse oldu. Cisse'nin Erol Bulut'la tekrar çalışmayı düşünen 35 yaşındaki forvet beklediği imzayı attı.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2020 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2020 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cisse, Erol Bulut sayesinde Fener'de

Sarı-lacivertli takımın bu sezonki 15. transferi Papiss Cisse oldu. Dün sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçen akşam da idmana çıkan Cisse, yıllık 800 bin euro ve bonuslar karşılığında uzlaşmaya vardı. Senegalli forvet, ağustos ayında ilk teması kurduğu sarı-lacivertlileri 1 Ekim'e kadar bekledi. Fenerbahçe'de forma giymek isteyen ve Erol Bulut'la tekrar çalışmayı düşünen 35 yaşındaki forvet beklediği imzayı attı.

Erol Bulut için Spezia'yı geri çevirdi

Fenerbahçe için İstanbul'a hareket eden Papiss Cisse aynı saatlerde İtalya Serie A ekiplerinden Spezia'dan da teklif aldı. Ancak sadece Fenerbahçe'yi isteyen Cisse, düşünmeden reddetti. Vatandaşları Moussa Sow, Demba Ba ve Thiam'la sık sık görüşen ve sarı-lacivertli takım hakkında olumlu görüşler alan tecrübeli yıldız, sabırsızlıkla sürecin bitmesini ve transferini bekledi. Frey'in Belçika'ya kiralanması da transferin önünü açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.