Hava Durumu

Clooney: Dizi setinde gerçek aşkı yaşadık

ABD'li oyuncular George Clooney ile Julianna Margulies 'Acil Servis' dizisindeki rolleriyle 90'ların tutkulu ekran çiftlerindendi. Julianna Margulies yıllar sonra yaptığı açıklamada, başarılarını George Clooney ile dizide gerçek aşkı yaşamalarına bağladı

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Clooney: Dizi setinde gerçek aşkı yaşadık

ABD'nin NBC kanalında 1990'lı yılların başında yayımlanan 'Acil Servis' dizisi, dünyanın en ünlü hastane dramalarından biri olarak hafızalara kazındı. 'Acil Servis' dizisinde ünlü aktör George Clooney, 'Dr. Doug Ross'; aktris Julianna Margulies ise 'hemşire Carol Hathaway' rolündeydi. Dizide aşk yaşayan iki oyuncunun başarısının sırrının, film setinde gerçekten de aşk yaşamaları olduğu ortaya çıktı.

'Bizim kimyamız tuttu'

ABD'de yayımlanan 'People' dergisine konuşan ve şimdi 54 yaşında olan Julianna Margulies, dizideki karakterlerinin ekran kimyasının gerçek hayattaki aşklarından beslendiğini söyledi. Julianna Margulies, ilk bölümü 1994 yılında yayımlanan 15 sezonluk dizide George Clooney ile arasındaki kimya sayesinde televizyonun en tutkulu ekran çiftlerinden birine dönüştüklerini belirtti. Margulies, "Eğer birbirinize âşık değilseniz, bir çift olarak ekranda başarı elde edemezsiniz. George ile aramızdaki kimya çok organikti" iddiasında bulundu. Dizinin kadrosuna ilk başta konuk oyuncu olarak giren ancak sonra Acil Servis'in 6 sezonunda yer alan Margulies, "Ben o sırada şöhretsiz oyuncuydum. Ama George bana son derece nazik ve tatlı davrandı. Kendimi onun yanında güvende hissettim. Ayrıca rolüm konusunda akıl hocam oldu" dedi. George Clooney (59), 2014'ten bu yana avukat Amal Clooney ile evli ve ikiz çocukları var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.