Hava Durumu

Clubhouse uygulamasına her isteyen giremiyor! Davetiyeler...

Clubhouse uygulaması bir anda sosyal medyanın gündemi haline geldi. Discord ile benzer yapıda olan ve Alpha Exploration Co. tarafından geliştirilen Clubhouse'un en önemli yanlarından biri de uygulamaya her isteyenin giremiyor olması.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2021 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2021 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Clubhouse uygulamasına her isteyen giremiyor! Davetiyeler...

Koronavirüs dönemi hayatı birçok anlamda etkiledi. Küresel şirketlerin büyük bir çoğunluğu bu dönemdeki gelirlerinde düşüş yaşarken, bazı şirketler ise deyim yerindeyse altın çağını yaşadı. Bu şirketlere bir örnek olarak Zoom'u gösterebiliriz. Zira pandemi ile birlikte kullanıcı sayısında yüzde 300 artış yaşanan Zoom, hem gelirlerinde bir artış yaşadı hem de hisse değeri yükseldi. Şimdi ise koronavirüs döneminde, bu kez sosyal medya üzerinden öne çıkartılan bir uygulama dikkatleri üzerine çıktı; Bu uygulamanın ismi Clubhouse.

CLUBHOUSE UYGULAMASI NEDİR?

Clubhouse uygulamasında amaç, sesli görüşmeler yapmak. Aslında uygulamayı sesli görüşme temelli sosyal medya platformu olarak adlandırmak mümkün. Tıpkı Discord gibi görüşme odaları bulunan Clubhouse'da insanlar, sesli sohbetlere giriş yapıyor ve böylece bir tartışmaya veya bir konuşmaya katılabiliyorlar. Üstelik Clubhouse'da birçok ünlü isim de bulunuyor. Alpha Exploration Co. tarafından geliştirilen uygulamanın yapısı ise fazlasıyla basit ve sade. Fakat Facebook, Twitter veya Instagram gibi uygulamayı indirip hemen kullanmaya başlamak pek de mümkün değil.

CLUBHOUSE DAVETİYELERİ PARAYLA SATILIYOR

Clubhouse'da davetiye sistemi mevcut. İnsanlar, davetiye aldıklarında uygulamanın dünyasına adım atabiliyorlar. Birçok sitede ise Clubhouse davetiyelerinin parayla satıldığı belirtiliyor. Şu an için iOS cihazlarla sınırlı olan uygulamanın çok yakında Android tarafına da gelmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.