Hava Durumu

Çobanlık yaptığı aileyi gasp etti!

İzmit'te, çoban Mehmet İ. (55) besicilik yapan C.K.'nin kızı T.K.'yi bıçak tehdidiyle gasp etti. Patronunun, kızına emanet ettiği içinde 14 bin lira olan çantayı alıp kaçan çoban, İstanbul'da kaldığı otel odasında yakalandı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet İ., 4 ay süreyle adli kontrol getirilerek serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çobanlık yaptığı aileyi gasp etti!

Besici C.K. içerisinde 14 bin lira ile kimliği ve banka kartlarının bulunduğu çantasını evinde, kızı T.K.'ye bıraktı. C.K.'nin hayvanlarına bakan çoban Mehmet İ., durumdan haberdar olunca, patronunun evine gitti. Mehmet İ., evde yalnız olan T.K.'yı bıçak tehdidiyle etkisiz hale getirip, çantayı aldı. Çoban kaçarken, kızının haber verdiği C.K. jandarmaya başvurdu.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonunda Mehmet İ.'nin İstanbul Büyükçekmece'de bir otelde kaldığını belirledi. Jandarma, şüpheliyi, gece yarısı düzenlediği operasyonla otel odasında yakaladı.

Çantadaki paraların bir kısmını harcadığı tespit edilen Mehmet İ.'nin 'hırsızlık', 'yaralama' ve 'yağma' suçlarından çok sayıda sabıkası olduğu, bir süre önce cezaevinden çıktığı belirlendi. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet İ., 4 ay süreyle adli kontrol getirilerek serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.