Hava Durumu

Çocuğa yazdıkları mide bulandırdı! Çığlık atarak kurtuldu

Konya'da kendisine istismarda bulunan şüphelinin elinden çığlık atarak kurtulan 13 yaşındaki M.A.Ç. 'İnsanlara güvenim kalmadı. Geceleri tek başıma yatamıyorum. Tek başıma dışarı çıkamıyorum' dedi. Şüpheli Ali U. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2021 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2021 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuğa yazdıkları mide bulandırdı! Çığlık atarak kurtuldu

Geçtiğimiz yılın Ekim ayında Konya'da anne babası ayrıldıktan sonra annesi ile birlikte yaşamını sürdüren 13 yaşındaki M.A.Ç. çırak olarak çalıştığı araç motor tamiri dükkanın yanındaki iş yerine gelen 55 yaşındaki Ali U'nun bakışlarından rahatsız oldu.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, Ali U. çocuğun güvenini kazandıktan sonra fiziki tacizde bulunmaya başladı. Küçük çocuğu tacizi kimseye anlatmaması konusunda da tehdit eden Ali U, küçük çocuğa aşk mektupları yazıp, kendisi ile buluşmasını istedi. Küçük çocuk korktuğu için Ali U ile buluştu.

Ali U. küçük çocuğa oyuncak aldığını ve kendisine otelde vereceğini söyleyip, M.A.Ç 'yi zorla otele götürmeye çalıştı. M.A.Ç. imdat çığlığı atarak çevredekilerden yardım istedi. Esnaflar tarafından yakalanan Ali U. polise teslim edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece istismar suçundan tutuklandı.

'TEK BAŞIMA DIŞARIYA ÇIKMAYA KORKUYORUM'

Olay nedeniyle psikolojisinin bozukluğunu belirten M.A.Ç., 'O adam bana bir şey yapacak diye halen korkuyorum. İnsanlara olan güvenim azaldı. Geceleri tek başıma yatmaya bile korkuyorum. En büyük cezayı alsın' dedi. Anne S.G.'de çocuğuna bunu yapanın en ağır cezayı almasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.