Hava Durumu

Çocuğu yok,evlat acısını bilemez

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, MHP'nin Bursa mitinginde atılan 'vur de vuralım öl de ölelim' sloganlanına MHP liderinin verdiği 'Merak etmeyin onun da zamanı gelecek' cevabını eleştirdi. Çelik, ''Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2013 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuğu yok,evlat acısını bilemez



CNN TÜRK'te yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Mehmetçiğin kanı üzerinden hesap yapmak en aşağılık şeydir. Biz bunu pazarlık yapmayız . Bunu kendimize yakıştıramayız" dedi.

Çelik, MHP lideri Bahçeli'nin "öl de ölelim vur de vuralım" sloganlarına "Onun da zamanı gelecek"  yanıtını vermesini eleştirdi. Çelik, "Bahçeli'nin evladı yoktur, evlat acısını bilemez" şeklinde konuştu.

Başkanlık üzerinde uzlaşıldı mı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, BDP ile başkanlık sistemi konusunda uzlaşıldığı iddialarını reddetti.

İsrail'in özür dilemesi

İsrail'in Türkiye'den özür dilemesine ilişkin de konuşan Çelik şunları söyledi:"Obama'nın araya girmesini çok mu yadırgıyoruz. Diplomaside ebedi dostluk ya da düşmanlık yoktur. Ülkelerin menfaati vardır. Türkiye'nin dostluğu ya da gazabı önemsenmeseydi İsrail özür de dilemezdi kardeşim.... Bütün başarılarda kulp bulma negatif muhalefetin bir karakteridir. "

Diyanet İşleri Başkanı'nın İzmir ile ilgili sözleri

Çelik Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in İzmir'le ilgili çok tartışılan sözleri sonrası yapılan eleştirileri de yanıtladı. "Bazı cahil cühelalar Mehmet Görmez'e saldırıyor. Çok samimi bir din bilginidir" diyen Çelik, "İrfan geleneğine ihtiyacı var sözünden dolayı Mehmet Görmez'e saldırılıyor. Asıl cümleyi okuyayım. İzmir'in daha barışçı bir dindarlığı var. Bu dindarlığın irfana ihtiyacı var demek istedi" ifadesini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.