Hava Durumu

Çocuğun babasıyla nikahsız olduğu ortaya çıkan Tülin Şahin'den ilk açıklama geldi

Çocuğun babası Pedro de Noronha ile nikahsız olduğu ve çocuğunu göstermediği gerekçesiyle davalık olan Tülin Şahin, hakkında çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından açıklama yaptı. İlişkisinin 2 ay önce bittiğini söyleyen Şahin, Noronha hakkında şaşkına çeviren iddialarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2020 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2020 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuğun babasıyla nikahsız olduğu ortaya çıkan Tülin Şahin'den ilk açıklama geldi

Geçtiğimiz sene Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile düğün fotoğraflarını paylaşarak evlendiğini duyuran ve kısa süre sonra hamile olduğunun müjdesini veren Tülin Şahin'in resmi olarak evli olmadığı ortaya çıktı. Kısa sürede gündem olan Şahin, Instagram hesabından yaptığı açıklamada nikahının olmadığını doğrularken Noronha'nın kendisine baskı uygulayarak zor günler yaşattığını söyledi.

ÇOCUĞUNUN BABASIYLA DAVALIK OLDU

Kasım 2019'da kızı Siena Leyla'yı kucağına alan Tülin Şahin, Pedro de Noronha ile anlaşamayarak ayrıldı. Bunun üzerine Pedro de Noronha ile Tülin Şahin'in resmi evliliklerinin olmadığı ortaya çıktı. İş için Portekiz'e giden Noranha, Şahin'in kendisine çocuğunu göstermediği gerekçesiyle dava açtı. Sonuçlanan davada baba haklı bulundu.

"BASKI VE ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDIM"

Hakkındaki iddiaların ardından kısa sürede gündem olan Tülin Şahin, Instagram hesabından yazılı açıklama yaparak eşinin hamilelik ve doğum sonrası kendisine kilo vermesi gerektiği konusunda çeşitli baskılarda bulunduğunu ve yaralayıcı ağır eleştirilere maruz kaldığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.