Hava Durumu

Çocuklarıyla birlikte plaj keyfi yaptı

Çok uzun süredir koronavirüs nedeniyle fazla ortalarda görünmeyen ünlü model, önceki gün çocuklarıyla plaj keyfi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2020 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2020 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çocuklarıyla birlikte plaj keyfi yaptı

Victoria's Secret modeli olarak tanınan Candic Swanepoel, iki oğluyla birlikte gittiği plajda objektiflere takıldı. 32 yaşındaki Swanepoel, dün bütün günü Miami'de plajda geçirdi. Siyah bir bikini giyen model, iki çocuk dünyaya getirmesine rağmen bozulmayan fiziğiyle dikkat çekti. Bir süredir modelliğin yanı sıra bikini koleksiyonları da tasarlayan Güney Afrikalı Swanepoel, kendi imzasını taşıyan bir bikini tercih etti.

Denize giren, yüzen ve güneşlenen Candice Swanepoel, uzun saatler boyunca da çocuklarıyla kumda oynadı. Plajda hiç maske kullanmayan ünlü model, evine dönerken ise maskesini eksik etmedi. 1988 yılında Güney Afrika'da KwaZulu Tanal'a bağlı Mooi River'da dünyaya gelen Candice Swanepoel, Hollanda kökenli bir ailenin çocuğu. Henüz 15 yaşındayken bir bit pazarında keşfedilen Swanepoel, bir yıl sonra kariyerinde hızla yükselmeye başladı.

Kariyerinin en parlak çıkışını ise Victoria's Secret modeli olarak podyuma çıktığında yaptı. 2013 yılında firmanın fantezi sutyenini tanıttı. Candice Swanepoel, özel hayatıyla da gündemde yer aldı hep. Çocukluk aşkı Hermann Nicoli ile nişanlandı ve Ariel ile Anaca adında iki erkek çocuk sahibi oldu. Fakat çift, yıllarca süren birlikteliklerine ve çocuklarına rağmen yollarını ayırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.