Hava Durumu

Çok acı haber! 11 yaşındaki çocuk dereye düşüp boğuldu

Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Akçataş Mahallesi'nde dün dereye düşen Doğan Polat'ın (11), iz takip ve kadavra köpekleriyle yapılan aramalar sonunda cansız bedeni bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2020 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2020 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok acı haber! 11 yaşındaki çocuk dereye düşüp boğuldu

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Horasan ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Akçataş Mahallesi'nde meydana geldi. İnekleri otlatmak için araziye çıkan Doğan Polat, eriyen kar suları ve yağmur nedeniyle suyu yükselen dereye düştü. Küçük çobanın suya düştüğünü gören köylüler, jandarmaya haber verdi. Bölgeye gelen jandarma da Erzurum Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'nden yardım istedi. Gece yarısına kadar derede yapılan çalışmalardan sonuç alınamadı.

Bu sabah, AFAD ve jandarma ekipleri, iz takip ile kadavra köpekleriyle yeniden arama başlattı. Ekipler, akıntı nedeniyle bellerine halat bağlayarak derede yaptıkları aramada, Doğan Polat'ın cansız bedenini, suya düştüğü yerden yaklaşık 1,5 kilometre uzakta taşlar arasına sıkışmış halde buldu.

Jandarma ekiplerinin yardımıyla çıkarılan küçük çobanın cenazesi, otopsi için Horasan Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.