Hava Durumu

Çok net manitayım!

Aşık olduğunda kendisini deli gibi o kişiye kaptırdığını belirten sempatik şarkıcı Can Bonomo, tam da uzun ilişkilerin adamı olduğunu söylüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2012 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2012 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok net manitayım!

Beni ilişkiler hakkında konuşmamak için bir saat zorladıktan sonra böyle söyledi. Ayrıca, sevgililerinin evinde yaşamak zorunda kaldığı, kendi deyimiyle 'içgüveysi' olduğu bir dönem geçirdiğini de ekledi söze... Bir dönem sefaletin dibiyle yüzleşmiş yeni rock star'ımıza, Ağır Roman delikanlısına 'merhaba' deyin.
 

Sana sürpriz oldu mu Eurovision temsilcisi olarak teklif almak?Hayallerinde Eurovision'a gitmek yoktu herhalde?
Bir yerde sürpriz oldu tabii ki; çok heyecanlandım. Ülkeyi temsil edeceğim bir platformda olacağımı düşünmezdim ama Eurovision'a çağırılacağımı biliyordum; rüyamda görmüştüm! Çok şaşırdık ama çıldırmadık. Dediğin gibi öyle bir misyonum yoktu, hayatımda Eurovision izlememiştim. Eurovision hayranı olsaydım çok garip coşardım bu işe.

Hiçbir zaman 'şöhret' kafasına girmeyeceğim diyorsun yani... Doğru mu anlıyorum?
Şöhret insan şakası. Ona kapılacak olsam çoktan kapılırdım. Şuan bunun için en doğru zaman ona kapılmak için; bir yerlerim kalkardı ve rezalet bir adam olurdum. Ben hiç havalanmadım ama çok mutsuz oldum şöhret yüzünden.
 

Bu kadar ünlü olmak herkesin hayalidir. Seni neden mutsuz etti?
Tanındığım, göz önünde olduğum için mutsuz oldum. Kendimi çok sıkıştırılmış, darlanmış, özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissettim. Öyle kronik şeyler yaşadım yani. Şöhret olmayı ve star'lığı çok güzel, hakkıyla yapanlar var. Ben onu beceremem. Bir de şöhret dediğin, insanlarla arana mesafe koymaksa, bu bana çok ironik geliyor. Çünkü yaptığım iş ve beni seven insanlar, beni bir yere getiriyor da şöhret oluyorum. Daha sonra o insanlarla arama nasıl mesafe koyarım? Koyarsam nasıl şerefsiz bir adam olurum?
İngrid Bergman; ''Kendiniz olun. Dünya orijinalliğe tapar'' demiş. Kısa sürede hem Türkiye'de hem de Avrupa'da yakaladığın büyük sevgiyi ve şöhreti bu söz açıklıyor galiba. Olduğun gibisin, mesafelerin yok...
Evet, ben mahallenin çocuğuyum çünkü... Herkes sokak çocuğu olarak bilir beni. Eyvallahı olan bir adamım. Bir odaya girdiğinde, o odanın sahibiyim tavrında olan biri değilim. Eurovision'da yedinci oldum. Nereden baksan kaybettim ama bütün gazeteler 'Canın sağ olsun' yazdılar. İnsanlar beni sevmese böyle mi tepki verirlerdi? Yerin dibine sokarlardı!
 

DELİ KADINLARI BULUYORUM 

Aşk hayatın nasıl gidiyor?
Karışık ortalık. Çok istiyorum aşık olmak ya... Aslında çok da güzel aşık olurum. Şıpsevdiyim de. Deli gibi de kaptırırım kendimi.

Ne aşık ediyor seni ilk önce güzelliği mi?
Tabii, fiziği çok önemli bir kadının ilk etapta... Sonrasında da deliliği. Gidip deli kadınları buluyorum her seferinde. Kendi ile uğraşan kadınları.

Peki, seni irrite eden nedir ilişki süresinde?
Kendiyle anlaşamayan, kavga eden, savaşan kadınlardan korkuyorum. Onlarla ilişkilerim yürümüyor.

UZUN İLİŞKİ ADAMIYIM 

Hangi kadın kendiyle kavga etmiyor ki?
O yüzden ilişkilerim uzun sürmüyor.
Daha önce ilişkilerinin hep uzun sürdüğünü anlatmıştın ama...
Evet, aslında uzun ilişki adamıyım; aralarda sekiyorum. Genellikle çok net manitayım. Aslan gibi adamım yani.
Acaba artık kalacak yerin var diye ilişki yaşamıyor olabilir misin? Öyle ya, bunca yıl sonra bir rahat etmişsin, kimseye ihtiyacın yok...
(Kahkahalar) Bu güzeldi! Olabilir ya... Artık ihtiyacım yok iç güveysi olmaya.

ŞAİR KADINLARDAN HOŞLANIRIM
Nasıl kadınların manitasısın peki? Standardı var mı bunun?
Yok! Deli oluyorlar genellikle. Ruh hastası kim varsa onu buluyorum. Ben de deliyim mesela ama iyi deliyim. Çok eğlenceli deli olsun istemem. Şair kadınlardan çok hoşlanırım.

Kadınların şöhretinden ötürü sana geldiklerini hissediyor musun?
Bugüne kadar hissettiğim şeyleri söyleseydim, seninle bugün bu konuşmayı yapıyor olmazdık. Ünlü olduğum için kadınlar bana ekstradan bir ilgi göstermiyor, hayır. Daha fazla selam veriyor insanlar bana. Sadece kadınlar değil, erkekler de...

Peki... Ne yapmak istiyorsun bundan sonra kariyerinle ilgili?
Şiir yazıyorum. Şiir kitabı çıkaracağım. Küçük İskender editörlüğünü yapacak. Onunla çalışıyoruz. Önce ikinci albümü kaydedeceğiz, ona da çok heyecanlıyım; ama şiir kitabıma ayrı heyecanlıyım.  


Röportaj: Arzum Uzun 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.