Hava Durumu

Çok para istediler

Fildişili futbolcu için yaptığı girişimlerin detaylarını anlatan futbol şube sorumlusu, Manchester City'nin istediği 3.5 milyon Euro'luk bonservisin bedelinin transferi uzattığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2012 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2012 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok para istediler

 

Bursaspor'da Kolo Toure transferindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlıyor. 5 gün boyunca menajer Metin Korkmaz ile birlikte Manchester City'nin kamp yaptığı Seefeld'de üs kuran Erkan Kamat gazetecilerin sorusu üzerine gelişmeler hakkında yanıt verdi. Kamat, 5 günlük süreçte karşılarında 7 menajerin olduğunu belirterek, "Önemli bir transferi bitirmek için uğraştık. Bu işlerin bazı zorlukları var. Karşımızdaki menajerler dünyanın en önemli isimleri. İkna etmek kolay olmuyor. Görüşmeler de bu nedenle uzun sürdü" ifadelerini kullandı.
 

BONSERVİS ÖDEMEYİZ
Kolo Toure'nin menajeri Saif'in yaptığı açıklamaların haberleri dahilinde bilinçli yapıldığının altını çizen Kamat, "Bu tarz transferlerde böyle stratejik hamleler yapılabiliyor. Saif'in açıklamalarını biliyorduk. Biz Toure'ye 2.2 milyon Euro garanti para, 300 bin Euro imza parası toplamda 2.5 milyon Euro teklif ettik. Bu konuda bir sıkıntımız yoktu. Ama daha önce bonservis talep etmeyen Manchester City'nin 3.5 milyon Euro'dan kapıyı açması bu transferi uzattı. Biz bonservis ödeyerek transfer düşünmüyoruz. Bitmiş bir şey yok. Görüşmeler sürüyor" dedi.

 

City'den yazı bekleniyor

Bursaspor perşembe gününe kadar Manchester City'den transfere onay veren yazıyı bekliyor. Bu yazı geldiği takdirde transfer gerçekleşecek. Aksi halde görüşmeler tamamen sonlanacak ve Timsah alternatif futbolculara yönelecek.

 

Avusturya'da transfer zirvesi

Başkan İbrahim Yazıcı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Danışman Metin Korkmaz ve Menajer Coşkun Kırkpınar Avusturya'da transfer zirvesi yaptı. Toure transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda alternatifler masaya yatırılırken, izlenecek yol haritası belirlenmeye çalışıldı.
 

Taraftar tepkili

Erkan Kamat'ın açıklamalarının ardından Bursasporlu taraftarlardan tepki geldi. Sosyal paylaşım sitelerinde görüşlerini belirten Yeşil Beyaza gönül verenler; 'Yine transferde hüsrana uğradık', 'Aylarca bir adama yoğunlaşıyoruz, ardından eli boş dönüyoruz' gibi yorumlarda bulundular.
 

Toure Perşembe imzalar

Bursaspor'un renklerine katmak için yoğun çaba sarf ettiği Kolo Toure transferinde Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'la birlikte Fildişili oyuncu ve Manchester City'yle yürütülen görüşmelere katılan Metin Korkmaz iddialı bir açıklama yaptı. Korkmaz, "Anelka'yı da Fenerbahçe'ye biz getirdik. O iş için tam 45 gün uğraşmıştık. Yıldız transferi kolay olmuyor. Kolo Toure Bursaspor'a yakın. Perşembe günü sözleşme imzalar" diye konuştu.
 

BHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.