Hava Durumu

Çok vasat bir hayatım var

Interview Magazin'in Ağustos 2012 sayısında yer alan seksi oyuncu Mila Kunis, dergiye verdiği röportajda özel hayatı, insanlarla olan ilişkileri, oyunculuk ve daha pek çok konu üzerine konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2012 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2012 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok vasat bir hayatım var

Kadınlarla erkekler arasında çifte standart var
Bence her zaman kadınlar ve erkekler arasında çifte standart olacak. Bu yüzden bir aktör bir aktristen daha kolay kamu personalitesini koruyabilir. Bir aktör bir otel odasında deli gibi davranabilir, bir bankı tekmeleyebilir, bir camı kırabilir ve tüm bunları yaptığında ona rockstar muamelesi gösterilir. Bir aktris bunu yaptığında rehabilitasyona gider, sorunları olduğu düşünülür ve hiçbir işi alamaz.
 

Hep bana faydalı olacak insanlarla çalıştım
Bunu daha önce de söyledim. 70'ler bittiğinden beri bana ilham veren filmler yapmak istedim ve bana yararlı olacak kişilerle çalışmak için uğraştım. Benden daha iyi aktörler, yönetmenler ve prodüktörlerin etrafımda olmasını istedim. Böylece onlardan yeni şeyler öğrenebilirdim. Aslında çoğunlukla bunu yapıyorum. Eğer böyle yapmasaydım asla kendimi geliştiremezdim.
 

Hayat tarzı üzerine
Dürüst olmak gerekirse 8 yıl tv şovları üzerine çalıştıktan ve karikatür yaptıktan sonra maddi konumdan iyi bir duruma geldiğinde çalışma uğruna çalışmak zorunda değilsin ve bundan yararlanmaya karar verdim. Ben 20 asistanı olan, özel seyahatler eden ve her gün alışveriş yapan biri olmak istemiyorum. Aslında çok vasat bir hayatım var(Gülüyor). Bu yüzden bir adım geri attım ve sadece bir şeyler uğruna çalışmak istedim. Çünkü bunlara inanıyorum ve bunları yapmak istiyorum.


Bu piyasa seni canlı canlı yer
Eğer bütün yumurtalarım bir sepetin içinde olsaydı sahip olacak bir şeyim olmazdı ve sadece bu yüzden aşık olurdum. Bu piyasa seni canlı canlı yer. Sanırım seni saçma sapan şeylerle beslerler ve sonra geri çıkarırlar. Sonra seni sıkıştırırlar çünkü senin algın ve fikrin oradadır. Aslında beni çıldırtan doğru veya yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben senin iyi bir aktör olduğunu düşünürken hemen yanımdaki adam berbat bir aktör olduğunu düşünebilir ve bu birimize göre doğru diğerimize göre yanlıştır. Ve seni mutlu eden tek sebep buradan geliyorsa çılgına dönebilirsin. Bu yüzden adınızı Google'da arayıp kendinizi dizginlemeniz gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında başka hobilerin, arzuların ve isteklerin olabilir. Yani milyonlarca şey yapabilirsin. Okula gidersin, yazarsın, okursun, bloglarsın.


5 yıl içinde aile kurmayı umuyorum
Önümüzdeki 5 yıl içinde bir aile kurmayı umuyorum. Oyunculuğun kısa bir raf ömrü olduğunu düşünüyorum. Bu 5 yıl içinde nerede olacağımı bilmiyorum. Aslında üretmeyi sevi-yorum. Bir cümle kuramıyorum veya bir mail yazamıyorum, bu yüzden yazar olamam. Ama sanayinin diğer yönlerini de keşfetmek isterim. Ben her zaman çalışmanın büyük bir savunucusu oldum ama hayatımın sonuna kadar da çalışmak istemiyorum, yaşamak istiyorum. Yani önce yaşamak için çalış sonra çalışmak için yaşa.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.