Hava Durumu

Çok yiyoruz ama çok atıyoruz

Bursaspor bu sezon hem TFF 1. Lig'de hem Süper Lig'de yer alan takımlar arasında attığı 25 golle zirvede yer aldı. Yeşil Beyazlılar yediği 23 golle de bu alanda üst sıralarda yer aldı. Timsah'ı attığı gol açısından ise 24 golle Altay takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2020 08:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2020 08:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çok yiyoruz ama çok atıyoruz

Sezon başında kaleye gidemez denilen Timsah, attığı gollerle adeta şov yaptı...

TFF 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Bursaspor, 14 hafta sonunda hem attığı gollerle hem de yedikleriyle lige damgasını vurdu. Yeşil Beyazlılar 1. Lig'de ve Süper Lig'de eksik maçları olan takımlara rağmen 14 maçta tam 25 gol attı ve maç başına 1,78'lik gol ortalamasını tutturdu. Bursaspor'un ardından ise 13 maçta 24 gol atan Altay en golcü ikinci takım olurken, yine 13 maçta 22 gol 2 takımdan lider Tuzlaspor ile çalkantılı günler geçiren Adana Demirspor üçüncü sırada yer aldı. Süper Lig'de ise Alanyaspor ile Fenerbahçe 12 maçta 22 gol atma başarısı gösterdi.

KÖTÜ REKOR ESKİŞEHİR'DE

Yeşil Beyazlılar ayrıca yediği 23 golle TFF 1. Lig'in en çok gol yiyen ekipleri arasında yer alıyor. Süper Lig mücadelesi veren takımlar arasında şu anda son sırada bulunan Eskişehirspor yediği 28 golle bu alanda zirvede yer alırken, Timsah 2. basamakta yer alıyor. Bursaspor'u ise kalesinde gördüğü 22 golle Bereket Sigorta Ümraniyespor ve 19 golle Ankaraspor takip ediyor. Bursaspor ayrıca en çok gol atan takımlar arasında sadece 2 averaja sahip bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.