Hava Durumu

'Çöken bina' ile ilgili Vali Yerlikaya'dan açıklama!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, '2 kişi hayatını kaybetti, Allah'tan rahmet diliyoruz. Biri ağır 7 kişi yaralı kurtarıldı. "(Çöken bina) Muhammet Alemdar'ımız, 9 yaşında, kendisiyle devamlı görüşüyoruz. Dua edelim, onu oradan sağlıkla inşallah kurtaracağız' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Çöken bina' ile ilgili Vali Yerlikaya'dan açıklama!

Çöken binadaki arama kurtarma çalışmalarına dair gazetecilere bilgi veren Yerlikaya, çalışmaların çok yoğun bir şekilde devam ettiğini anlattı.

Biri ağır olmak üzere 7 vatandaşın enkazdan çıkarıldığını kaydeden Yerlikaya, "Başta Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmak üzere yaralılarımız oralarda, doktorlarımız, tüm sağlık çalışanlarımız gereken ihtimamı gösteriyor." dedi.

Yerlikaya, şöyle konuştu:

"Sevincimiz böyle büyük bir enkazdan bu kadar kısa süre içerisinde olay yerine arama kurtarma ekiplerimiz başta AFAD olmak üzere itfaiyemiz, 112'miz ve sivil toplum kuruluşlarımızdan arama kurtarma ekiplerimizle beraber, Jandarma Genel Komutanlığımızdan da geldiler. Daha da güçlendik. İnşallah çok kısa zamanda bütün enkazı arama kurtarma noktasında tamamlamış olmak istiyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.