Hava Durumu

Çöp konteynerine saklanan çocuk ölümden döndü

Amerika'da arkadaşları ile saklambaç oynayan 7 yaşındaki Elias Quezada, saklanmak için çöp konteynerini tercih etti. Çöp arabasıyla konteyneri boşaltan şoför, son anda araç kamerasında canlı bir şey fark edince küçük çocuğun hayatını kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Çöp konteynerine saklanan çocuk ölümden döndü

Amerika'nın Florida eyaletinde yaşayan ve arkadaşlarıyla babaannesinin evinin önünde saklambaç oynayan 7 yaşındaki Elias Quezada, saklanmak için çöp konteynerinin içine girdi. Durumdan habersiz olan çöp toplama aracı şoförü, aracın kaldıracını kullanarak içinde çocuk olan konteyneri aracın arka kısmına boşalttı.

KAMERADA BİR NESNE GÖRMÜŞ

Aracın ucu sivri hidrolik kapağını çalıştıran şoför, arabanın kamerasında hareket eden bir nesne gördü ve hemen çöp toplama aracının arkasına geçti. Aracın arkasına geçen şoför Waldo Fidele, çocuğu görür görmez tehlikeli yerden çıkardı.

"BİR AN ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Hiç vakit kaybetmeden sağlık ve polis ekiplerini arayan Fidele, çocuğun kendisine iyi olduğunu söyleyince rahatladığını söyledi. Yaşadığı korku dolu dakikaları anlatan çocuk, "Bir an öleceğimi düşündüm." dedi. En ufak bir yara bile almadan facianın eşiğinden dönen çocuğun babaannesi Carmen Salazar, çöp toplama aracı şoförüne teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.