Hava Durumu

Coşkun Sabah'tan eleştirilere sert yanıt: Sizin ne haddinize!

Usta sanatçı Coşkun Sabah, Bodrum'da sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sabah, kızı Roza'nın Instagram hesabını kapattırması konusunda konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2020 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Coşkun Sabah'tan eleştirilere sert yanıt: Sizin ne haddinize!

Sabah, kızı Roza için söylediği "Üniversite öğrencisi bir kızın mayolu fotoğrafı olamaz. Kapattırdık Instagram'ını" açıklamasına gelen eleştirilere yanıt verdi.

Şarkıcı, "Gayet normal bir babalık görüşü yaptım. Onu da saptırmışlar. Ben üniversite okuyan bir kız babası olarak kızımın mayolu fotoğrafını Instagram sayfasında herkese açık şekilde koymasını istemiyorum. Bundan doğal ne olabilir?" dedi.

Sabah, sözlerine, "Ben umursamıyorum bile. Sizin ne haddinize benim babalığımı sorgulayacaksınız, ben sizin babalığınızı, adamlığınızı sorguluyor muyum? Benim hayat görüşümü, benim felsefemi eleştirebilir misiniz?" diye devam etti.

"Normal Türk örf ve âdetlerine uygun bir Türk babasıyım. Ben Türkiye'deki şartlara göre babalık yapıyorum. Türkiye'yi de çok iyi tanıyorum. Diyarbakırlıyım, onun için ben ne yaptığımı çok iyi biliyorum."

Sanatçı, "Kızınızın sizinle 10 gündür konuşmadığı haberleri doğru mu" sorusuna "Ben ona gönül koydum. Kızım yaptığı hatayı biliyor. Kızımın bana bir kızgınlığı yok" diye yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.