Hava Durumu

Coştur bizi Timsahım!

Süper Lig yolunda son iki haftayı kayıpsız geçen ve İrfan Buz'un teknik direktörlüğe gelmesiyle iyiden iyiye havaya giren Bursaspor ligde iddiası kalmayan Altınordu'yu konuk edecek. Yeşil Beyazlılar'ın kritik mücadelesi bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve BeIN Spots Max1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2020 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2020 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Coştur bizi Timsahım!

HABER | BURSA HAKİMİYET SPOR SERVİSİ

Adana ve Giresun galibiyetleriyle moral bulan İrfan Buz ve öğrencileri üçte üç peşinde...

DÜDÜK GENÇERLER'DE

Üst üste aldığı Adanaspor ve Giresunspor galibiyetleriyle moral bulan ve ilk iki sıradan Süper Lig'e çıkmanın hesaplarını yapan Bursaspor bugün yine hayati derecede öneme sahip bir maç oynayacak. Yeşil Beyazlılar sahasında playoff iddiası bulunmayan genç oyunculardan kurulu Altınordu'yu konuk edecek. Yeşil Beyaz- lılar'ın bu kritik mücadelesinde Koray Gençerler düdük çalacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma BeIN Sports Max1'den ekranlarda gelecek.

RAKİPLERİ BEKLEYECEK

Bursaspor, Altınordu engelini de kayıpsız geçerek yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetiminde çıktığı üçüncü maçı da kazanma arzusunda. Deplasmanda oynanılan Giresunspor galibiyetinin ardından vakit kaybetmeden bu maçın hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde start veren Yeşil Beyazlılar pandemi kuralları sebebiyle seyircisinden yoksun mücadele edecek. İrfan Buz oyuncularından üç puan isterken rakiplerinin elde edeceği sonucu beklemeye başlayacak.

BURSA'DA YENİLGİ YOK

İki takım bugüne kadar resmi maçlarda 9 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde Bursaspor, rakibine üstünlük kurdu. 4 mücadeleyi Yeşil Beyazlılar, 2 randevuyu İzmir ekibi kazandı. Bursa'da oynanan 3 maçı da Bursaspor kazanarak rakibine puan şansı tanımadı. Ligin ilk yarısında İzmir'de oynanan mücadele golsüz sona ermişti.

GÖZLER BU MAÇLARDA

Bursaspor Play-off'a kalmadan Süpeir Lig'e çıkmanın hesaplarını yaparken, kulağı rakiplerinin elde edec eği sonuçlarda olacak. Yeşil Beyazlılar zirve yarışı verdiği rakiplerinden bir gün önce oynayacak. Hatayspor-Keçiörengücü, Giresunspor-Erzurumspor, Adana Demirspor-Altay maçlarının skorları Bursaspor'u yakından ilgilendiriyor. Eğer Bursaspor kazanır ve Erzurumspor ve Adana Demirspor kaybederse İrfan Buz ve öğrencileri ikinci sıraya yükselecek.

GERİ DÖNÜYORLAR

Bursaspor'un Giresunspor ile oynadığı mücadelede, kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen Anıl Karaer ve Kerem Can Akyüz'ün cezaları sona erdi. Teknik direktör İrfan Buz'un her iki oyuncuya da, Altınordu maçında şans tanıması bekleniyor. Yevgen Seleznov'un da sakatlığı düzelirken, Altınordu mücadelesinde kadroda olacak.

SERDAR ÖZKAN YOK

Bursaspor'da pandemi öncesi oynanan Altay maçında sakatlanan ve sezonu kapattığı açıklanan Serdar Özkan iyileşmiş ve yeniden takıma dönmüştü. Tecrübeli futbolcu Giresunspor maçında yine sakatlanınca oyundan çıkmak durumunda kaldı. Serdar Özkan sakatlığı sebebiyle Altınordu'ya karşı forma giyemeyecek.

PANDEMİ KURALLARI DEVAM

Pandemi nedeniyle Bursaspor'un bugünkü Altınordu mücadelesinde taraftarlar stada giriş yapamayacak. Maçı sadece akreditesi yapılan basın mensupları, iki takımın yöneticileri, belirli sayıdaki güvenlik personeli ve görevliler haricinde tribünde izleyen olmayacak. Tribünde Adanaspor karşılaşmasında olduğu gibi maket taraftarlar yerlerini alacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.