Hava Durumu

Cübbeli Ahmet Hoca ortalığı birbirine kattı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İlkbahar Yayıncılık tarafından yayınlanan 58 kitaplık külliyatını Caprice Gold ‘un sponsorluğunda sevenlerine imza günü ile tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2013 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2013 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cübbeli Ahmet Hoca ortalığı birbirine kattı

Gece yarısına kadar süren imza gününde, binlerce seveninin izdihamı yaşandı. Erkekler ve kadınlara ayrı ayrı kitap imzalayan Ahmet Hoca’nın töreni, üç kez vakit namazı arası haricinde aralıksız sürdü.

Bugüne kadar çeşitli yayınevlerince birçok kez basılan Cübbeli Ahmet Hoca’nın kitapları milyonlarca satıyor. CAH yayınları ile kendi armasını taşıyan bu Külliyat’ın tam ve yenilenmiş olarak ilk kez İlkbahar Yayıncılık tarafından basıldığını söyleyen Cübbeli Ahmet Hoca, “Uzun süredir beklenen bu kitapların piyasada baskısı yoktu veya korsan baskıları vardı. Bu külliyat ilk kez tam ve eksiksiz olarak Caprice Group’un sponsorluğunda İlkbahar Yayıncılık tarafından yayınlanıyor.

Sayın Fadıl Akgündüz’e bu çaba ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca hapishane sürecinde yazdığım ve yeniden elden geçirdiğim hiç yayınlanmamış kitaplarım da artık CAH logosu ile yine bu seriden çıkacak” diye konuşarak, imza almak için bekleyen okurlarına da teşekkür ederek, onlarla kısa sohbetler yapti.Cübbeli Ahmet Hoca, imza gününün sponsorluğunu üstlenen M. Fadıl Akgündüz, aldığı kitabı imzalamayı da ihmal etmedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.