Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atların cinsi ne ?

Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü nedeniyle Lapseki'de 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temel atma töreni ile Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda ve Gelibolu Şehitler Abidesi'nde anma törenleri düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2017 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2017 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atların cinsi ne ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, stadda düzenlenen törene beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'la birlikte katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ise aynı anlarda Lapseki'deki temel atma törenindeydi. Başbakan Yıldırım'ın beraberinde ise Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yer aldı. Her iki törendeki protokol, Gelibolu'daki törene ise birlikte katıldı.

TAKVİYE POLİS EKİPLERİ GELDİ

Polis ve asker Çanakkale'de günler öncesinden güvenlik önlemi almaya başladı. İzmir, Balıkesir, Bursa, Tekirdağ, Edirne'den takviye binlerce polis Çanakkale'de görev yaptı. Şehitler Abidesi'nin olduğu alan özel olarak korundu. Sadece akreditasyon kartları bulunanların Abide bölgesine girmesine izin verildi. Şehitler Abidesi'ndeki törende Türk Yıldızları gösteri uçuşu yaptı. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında çekilen fotoğraflar Abide'nin olduğu noktada sergilendi. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler de doldu taştı.

ATLAR HOLLANDA CİNSİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı Şehitler Abidesi'nde helikopterden indikten sonra Jandarma'nın atlı birliği karşıladı. 4 atlı askerin önünde duran Erdoğan, atların cinsini sordu. Kadın astsubay, 2 atın Hollanda cinsi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı daha sonra tören alanına geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.