Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yılbaşında ek tedbir alınacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "yılbaşında ek tedbirler olacak mı?" sorusuna, "Her türlü tedbir alındı. Gerekli görülürse müdahale edilir." dedi. Çin'den ilk olarak 4,5 milyon aşı geleceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yılbaşında ek tedbir alınacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Sayın Putin'in ifadeleri aynen kendini de ifade eden ifadelerdir. Sayın Putin'ile tanıştığımdan bu yana ben de aynen bu şekilde kendisini tanıdım. Özü sözü bir, verdiği sözde duran, ikili ilişkilerimizde gerçekten hiçbir devlet neredeyse bu tür münasebetlerimizi güçlü götürebildiğimiz ülke nadirdir.

Şu ana kadar sürdürdüğümüz münasebetleri aynı şekilde temenni ederim ki sürdürürüz. Aramızdaki ticaret hacmine baktığımız zaman hedeflerimeze de aynı kararlılıkla yürüyoruz.

"BEN DE AŞI OLACAĞIM"

Tıp mensubu değilim, benim alanım ekonomi. Yalnız ülkemin başkanıyım. Başta kendi danışmanlarım var. Sağlık Kurulum var. Bunun yanında da bakanım var. Kendilerinden edindiğim bilgilerle ilk etapta Çin'den gelecek 50 milyon anlaşmamız var. Yalnız ilk 4,5 milyon gelecek. Öncelikle sağlık elemanlarımız olmak üzere aşılama sürecini başlatacağız. Ben aşı olacağımı zaten açıklamıştım. Bu konuda tüm vatandaşlarımı da aynı hassasiyete davet ediyorum.

Birlikte bu konuda bu işin mütaasısı olan doktorlarımızdır. Herkes bu alanda konuşmamalı. Konuşacak olanlar varsa hocalarımızdır, doktorlarımızdır. Değişik alanlarda hocalarımızın yaptıkları açıklamalarla bizim herhangi bir ihtilafa yol açmadan kimsenin de aslında virüsle savaşıyoruz aklına da virüs düşürmemeliyiz.

Aşı geldiğinde biz de tüm arkadaşlarımızla birlikte aşıyı olacağız. Temennimiz inşallah bununla birlikte bu koronovirüs belasına karşı mücadelemizi en başarılı şekilde verelim. İlk etapta Çin var aynı zamanda Almanya var. Bu iki ülkeden gelecek aşılarla birlikte sürecimizi işleteceğiz.

YILBAŞINDA EK TEDBİRLER OLACAK MI?

Her türlü tedbir alındı. Gerekli görülürse müdahale edilir. Pazartesi günü kabine toplantımız var. Partiler, otellerde olsun villalarda şurada burada olsun güvenlik güçlerimiz gerekli tedbiri alacak. Bunlara müsaade etmemiz mümkün değil. Bizim için insanımızın hayatı herşeyin ötesindedir. Bu tür şeylere fırsat vermeye niyetimiz yok. Bir şey olsa bak devlet nerede, devlet gerekeni yapmadı diyecekler. Buna fırsat veremeyiz. İstihbaratımız her türlü tedbiri alarak bu işlerin üzerine gidecek.

KADİR TOPBAŞ'IN SAĞLIK DURUMU

Kadir Topbaş'ın sağlık durumunda inişli çıkışlı gelişmeler oluyor. Gün aşırı oğlu Hüseyin'le görüşüyorum. Rabb'imden şifalar diliyorum

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.