Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Erdoğan ve Bahçeli'nin görüşmesi saat 17.14'te başladı. Basına kapalı yapılan görüşme sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2021 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2021 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasında sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

CNNTÜRK MUHABİRİ AKTARDI

CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan-MHP Genel Başkanı Bahçeli görüşmesine ilişkin detayları aktardı. MHP'nin anayasa taslağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulmuştu. 2 Başkan yardımcısının seçilmesi öngörülmüştü. Bu sunumun ardından iki lider arasında bir görüşme gerçekleşmemişti, o görüşme bugün gerçekleşecek. AK Parti'nin de bir anayasa hazırlığını biliyorduk. AK Parti'nin hazırlığının bu görüşmede Bahçeli'ye sunulması bekleniyor. Önemli bir gündemde MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilecek.

Elbette İsrail'in saldırıları da bu görüşmede gündeme gelecektir. Terörle mücadelenin de Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde konuşulmasını bekliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.