Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğren de öyle gel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Proje çalışmaları devam eden millet bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bu işten anlamıyor. Park alanlarını ormanlık alanlarını millet bahçesiyle karıştırıyor bu zavallılar. Dersini iyi çalış öğren de öyle gel" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2019 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğren de öyle gel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Kayseri, gönüller şehri Kayseri. Dağı ile, bağı ile, türküsü ile, sanayisi ile, insanı ile Türkiye'nin iftiharı Kayseri. Şairlerin, sultanların şehri Kayseri. Dünyanın gelmiş gecmiş en büyük mimarlarından Koca Sinan'ın şehri Kayseri.

31 Mart'ta daha iyi olacak mıyız Kayseri? Kayseri, 31 Mart'ta fitne oyunlarını bir kez daha bozuyor muyuz? 31 Mart'ta bir kez daha milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? Kayseri, 31 Mart'ta bir kez daha memleket işi gönül işi diyor muyuz?

Önce AK Partili kardeşlerime sesleniyorum. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte kardeş olacağız. MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte kardeş olacağız. Bu birliğimiz beraberliğimiz zillet ittifakını çökertecek.

Kayseri hizmetin anlamını çok iyi bilir. Kayseri'ye şuana kadar 26 katrilyon lira yatırım yaptık. Eğitimde 4633 adet yeni derslik kazandırdık. Kayseri'ye 3.devlet üniversitesini kurduk. Millet Bahçesi'nin içine bir de millet kıraathanesi yapacağız. Buraya da gençlerimiz gelecek. 24 saat tüm gençlere açık. Sağlıkta 15'i hastane olmak üzere Kayseri'ye 45 tesis kazandırdık. Kayseri şehir hastanemiz 1607 yatak kapasiteli. Benim vatandaşlarım bu güzel hastanelere layık.

"ÖĞREN DE ÖYLE GEL"

Proje çalışmaları devam eden millet bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bu işten anlamıyor. Park alanlarını ormanlık alanlarını millet bahçesiyle karıştırıyor bu zavallılar. Dersini iyi çalış öğren de öyle gel.

Bu hastanelerimiz gerçek şifahane oldu. Bay Kemal SSK'nın Genel Müdürü olduğu zaman bu hastanelerin durumu neydi? Sağlam girersin hasta çıkarsın.

"GELİN 31 MART'TA BUNLARA DERSİNİ TOPTAN VERELİM"

Beraber oldukları partinin eş başkanı 'Biz Kürdistan'da oylarımızı HDP'ye vereceğiz' diyor. Kardeşlerim Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Bay Kemal bu açıklamayı yapanlarla nasıl oluyor da beraber yürüyor? İYİ Parti bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da beraber yürüyor. Milletime diyorum gelin 31 Mart'ta gelin bunlara dersini toptan verelim.31 Mart'ta bu CHP'ye bu Kılıçdaroğlu'na ve onun terör örgütünün destekçisi olan partiyle nasıl sırt sırta girdiğini gösterlim.

"YAZIK, DOĞRU KONUŞ"

Kayseri'de 'İmar Barışı' ile Kayseri'de 136 bin vatandaşımızın sıkıntısını çözdük. Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 635 kilometreye çıkardık. Kayseri Havalimanı'nın yolcu trafiği 324 binken geçen yıl 2 milyon 189 bine ulaştı. Kayseri havalimanımıza yeni terminal binası yapmak için çalışmalara başladık. Kayseri'ye bir teknopark, 13 araştırma geliştirme merkezi kurduk. Bay Kemal 'çiftçilerimiz aç' diyor, yazık doğru konuş. Biz Kayserili çiftçilerimize 1.5 milyar lira tarımsal destek verdik. 33 bin ek istihdam imkanı sunduk.

Yanımızda olmayanlara diyoruz ki, size de bize de ölüm var. Gelin bizim yanımıza birlikte yürüyelim. 31 Mart'ta bir kez daha hizmet siyasetini tercih ediyor muyuz?

Türkiye'de siyasi partiler eskiden seçimden sonra ittifaklar koalisyonlar kurardı. Biz bu alanda da devrim yaptık. AK Parti olarak MHP ile Cumhur İttifakı'nı kurduk. Bu ittifakın temelleri çok gerilere ulaşıyor. Milletimiz sandığa gittiğinde kimin yürüdüğünü görüyor. Bu ittifak adı konmamış olsa da aslında hep vardı. CHP şu anda İstiklal Marşı'mızı söyleyemeyenlerle ittifak. İYİ Parti de bunlarla beraber. Biz buna üzülüyoruz.

Cumhur İttifakı pazara kadar değil mezara kadar kurduk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.