Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Gül'den Bursa'ya büyük övgü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yıllık dış ticaret hacmi 1 milyar doları geçen ve her yıl dış ticaret fazlası veren İnegöl ekonomisinden övgüyle söz etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2014 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2014 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Gül'den Bursa'ya büyük övgü

Cumhurbaşkanı Gül, İtalya’ya yaptığı resmi ziyarete katılan İTSO Başkanı Metin Anıl’a İnegöl’ün ekonomik başarılarını takdirle izlediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’nun davetiyle önceki hafta İtalya’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, beraberindeki işadamı heyetinde yer alan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl ile uçakta bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Gül, Metin Anıl’a, "İnegöl’ün 1 milyar dolardan fazla olan dış ticaret hacmi ve yıllardır dış ticaret fazla vermesi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi.

İnegöl’ün ekonomik başarılarını gururla izlediklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, Türkiye’nin kalkınmasında müteşebbislerin çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, "İnegöl’ün ekonomik kalkınmadaki başarılarından dolayı şahsınızda İnegöllüleri tebrik ediyor ve bu durumun artarak sürmesini diliyorum " diye konuştu.

İTSO Başkanı Metin Anıl da, İnegöl’de üretim yapanların önündeki engelleri kaldırmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Heyecanlı bir şekilde yola devam edeceklerini vurgulayan Anıl, "İltifatlarınız bize güç vermiştir. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İnegöl’ün ekonomik büyümesinde üzerine düşen görevi layıkıyla yapacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.