Hava Durumu

Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği kadın, dayanışma kampanyasına yüzüğünü göndermiş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekten dolayı telefonla arayarak teşekkür ettiği Mukadder Öksüz'ün bağışladığı yüzüğün kayınvalidesinin hediyesi olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2020 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2020 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı'nın teşekkür ettiği kadın, dayanışma kampanyasına yüzüğünü göndermiş

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşayan Mukadder Öksüz (48), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup ile altın yüzük göndererek, Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Öksüz'ü telefonla arayarak teşekkür etti.

2 çocuk annesi Mukadder Öksüz'ü bugün de Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ziyaret etti. Doğan, kampanyaya gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiği Mukadder Öksüz'e çiçek hediye etti. Mukadder Öksüz, "Ben bunu reklam için yapmadım. Gerçekten Cumhurbaşkanımızın daima halk olarak arkasında olduğumuzu bilmesini istedim. Bunun için yüzüğümü gönderdim. İnşallah başkalarına da güzel örnek olur" dedi.

Mukadder Öksüz'ün gönderdiği yüzüğün kayınvalidesinin hediyesi olduğu öğrenildi. Kayınvalidesinin çok sevdiği için hediye ettiği yüzüğün, Mukadder Öksüz'ün tek ziynet eşyası olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.