Hava Durumu

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Hesap sorulacaktır

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İdlib'de 33 askerimizin şehit olmasıyla ilgili Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Esed rejiminden hesap sorulacaktır" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2020 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Hesap sorulacaktır

İdlib'de düzenlenen hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada Esed'den hesap sorulacağını ifade etti.

İşte İbrahim Kalın'ın mesajları:

Rejim unsurlarının alçak saldırısı sonucu şehit olan Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Askerimize yapılan bu hain saldırıya bu gece yarısından sabaha kadar en sert şekilde mukabele edilmiştir.

Hem İdlib hem de Suriye'nin farklı bölgelerinde 200'ü aşkın Rejim hedefi havadan ve karadan vurulmuştur. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağından milletimizin şüphesi olmasın. Ordumuz eli kanlı Esed rejiminden mutlaka hesap soracaktır.

İdlib'te yaşanan kriz tüm sınırları aşmıştır. NATO başta olmak üzere uluslararası toplum İdlib ve Suriye'de yaşanan insani krize dur demeli ve ivedilikle somut adımlar atmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.