Hava Durumu

Cüneyt Çakır, Portekiz'de gümde oldu!

Cüneyt Çakır'ın Benfica-Arsenal maçındaki yönetimi ülkenin günlük spor gazetesi Record ve hakem yorumcusu Pedro Henriques tarafından göklere çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2021 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2021 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Çakır, Portekiz'de gümde oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica-Arsenal son 32 turu maçında düdük çalan Cüneyt Çakır, karşılaşmadan alnının akıyla çıktı. Tecrübeli hakemin performansını değerlendiren Portekiz basını Çakır'ın kusursuz bir maç yönettiğini belirtti.

'En kritik anlarda en iyi kararlar'

Benfica'ya yakınlığıyla bilinen ve günlük yayınlanan Record gazetesinde Cüneyt Çakır'ın performans değerlendirmesinde 5 üzerinden 4 notu kendisine layık görüldü. Gazetenin yorumunda şu satırlara yer verildi:
"Cüneyt Çakır maçta hiç hata yapmadı. Karşılaşmanın en kritik pozisyonlarında iyi kararlar verdi. Çakır için zor bir maç olmadı."

'Müthiş bir hakemlik örneği'

Portekiz'in Observador internet sitesinde de maçın hakeminin yönetimi tartıya konuldu. Pedro Henriques isimli eski Portekizli ünlü hakem ve şimdi hakem yorumcusu, Cüneyt Çakır'ın performansını överek "Müthiş bir hakemlik örneği sergiledi. Teknik olarak kusursuz maç yönetti" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.