Hava Durumu

Cüneyt Yıldız anısına yardım TIR'ı

Bursa İHH, 180’nci yardım TIR’ını makamında uğradığı silahlı saldırı sonucunda şehit edilen merhum Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız hayrına bölgeye gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2015 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2015 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cüneyt Yıldız anısına yardım TIR'ı
Bursa İHH tarafından Suriye’ye gönderilen yardım TIR’ları 180’e ulaştı. Makamın uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız adına hazırlanan 1 TIR dolusu yardım malzemesi önceki gün dualarla Bursa İHH Gürsu Temsilciliği’nden bölgeye gönderildi. Düzenlenen programda bir konuşma yapan Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan, Bursa merkezden 4 Gürsu’dan 1 olmak üzere toplam 5 TIR yardım malzemesini bölgeye gönderdiklerini söyledi.

RAMAZAN’DA 15 TIR DAHA GÖNDERİLECEK

Kaptan konuşmasında şunları dile getirdi: “Bölgede durumun iyice ağırlaşması ve Ramazan ayının yaklaşması ile Suriye'ye 4 TIR’dan oluşan 20 TIR’lık Ramazan yardım kampanyasının ilk etabını dualarla yolcu ettik. 1 TIR yardım malzemesini Gürsu Temsilciliğimiz Ağaköy ile yapmış olduğu kampanya sonucu geçen ay hain bir saldırı ile hayatını kaybeden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın aziz hatırasına ithafen bölgeye yolcu ettik. TIR’lardan bir diğeri MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından üyelerinin katkılarıyla donatıldı. Daha önce de yardımlarını bizden esirgemeyen Çaparsoy Tekstil’in de önemli katkısıyla diğer 2 TIR’ı da tamamlayarak 4 TIR’ı Ramazan öncesi Suriyeli mazlumlara gönderme imkanı bulduk. Allah yardımda bulunan herkesten razı olsun.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.