Hava Durumu

CV'siyle göz kamaştırıyordu ama o soruyu bilemeyince tepki yağdı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan bir yarışmacı, iftarla ilgili sorunun cevabını bilemeyince joker hakkı kullandı. Almanya'da eğitim alan ve hukuk bölümünü bitiren genç yarışmacının iftarın akşam ezanında yapıldığını bilmemesi ise sosyal medyada tepki çekti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2020 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2020 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
CV'siyle göz kamaştırıyordu ama o soruyu bilemeyince tepki yağdı!

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yunus isimli bir yarışmacı, sorulan iftar sorusunu bilemeyince tepki çekti. İyi bir kariyere sahip olan yarışmacının Ramazan ayında sorulan soruyu bilemeyerek joker kullanması sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

İFTAR SORUSUNU BİLEMEYİP JOKER KULLANDI

Üsküdar Amerikan Lisesi mezunu olan, Koç Üniversitesi'nde hukuk bölümünü bitiren, Almanya'da eğitim alan ve 3 yıl avukatlık yapan yarışmacı "Ramazan'da oruç açma zamanını öğrenmek için, imsakiyelerdeki hangi başlığın altındaki saate bakılması gerekir?" sorusunun doğru cevabını bilemeyince uzmana sor jokerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Yarışmacının Ramazan ayında bu sorunun cevabını bilmemesi ise Twitter'da tepki çekti. Yunus isimli yarışmacı için "Şu soruya cevap vermek için Müslüman olmaya dahi gerek yok" ve "Müslüman bir ülkede yaşayıp bu soruyu bilememek" gibi binlerce yorum yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.