Hava Durumu

"Daha çok gol atacağım"

Timsah'ın Ukraynalı golcüsü Yevhen Seleznov, Hatayspor maçının ardından, "Yeni hoca bana güveniyor. 2 maç üst üste ilk 11 başladım 2 gol attım. Daha çok oynayıp daha çok gol atacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2019 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2019 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Daha çok gol atacağım"

ARTIK DAHA MOTİVEYİM

Bursaspor'un Ukraynalı golcüsü Yevgen Seleznov, Hatayspor karşısında kazanmak için her şeyi yaptıklarını söyledi. Performansındaki artışı değerlendiren Ukraynalı golcü, "Hatayspor karşısında ekstra bir performans ortaya koymadık. Belki kombinasyonları da yapamadık. Ama iyi savaştık ve ben de bunu seviyorum. Bu çok önemli. Yetenekleri de kaliteyi de unutun. Takım her şeyini sahada sergilemeye çalışıyor. Artık daha motiveyim, çünkü yeni hoca bana güveniyor. Bu çok önemli. İkinci maçta ilk 11'de başladım ve iki gol attım. Şimdi kendi seviyemi anlıyorum. Ben bir savunmacı değilim. İşim savunma yapmak değil gol atmak. Bana ne kadar çok güvenilirse ben de çok daha fazla gol atacağım" dedi.

KONTRATIM UZATILABİLİR

Ligin ikinci yarısıyla ilgili görüşlerini de açıklayan Bursaspor'un 34 yaşındaki golcüsü, " Geleceğin ne getireceğini göreceğiz. Yarım sezon daha sözleşmem var. Sözleşmede Süper Lig'e çıkılması halinde de opsiyonum var. Başkan ve Selçuk Erdoğan'la görüşeceğiz. Belki bana daha uzun kontrat verecekler. Bunu göreceğiz. Defalarca söyledim. Teksas'ı ve atmosferi çok seviyorum" şeklinde görüşlerini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.