Hava Durumu

Daha farklı kazanabilirdik

Yeşil Beyazlıların genç teknik patronu Er, "Bu 3 puan tüm camiaya hayırlı olsun. Yendik ama daha farklı da kazanabilirdik. Eksiklerimiz var. Bunları biliyoruz. Mütevazı olacağız. Ayaklarımız yere basa basa gideceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2020 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daha farklı kazanabilirdik

Altınordu'yu deplasmanda 2-0 mağlup eden Bursaspor'da Teknik Direktör Mustafa Er, sadece Bursa Hakimiyet'e konuştu...

TFF 1. Lig'in 2. haftasında Bursaspor deplasmanda Altınordu'yu 2-0 mağlup ederken, teknik direktör Mustafa Er, maçı Bursa Hakimiyet'e değerlendirdi. Er, "Çok önemli, çok değerli bir 3 puan kazandık. Altınordu çok genç ve dinamik bir takım. Senelerdir bu ligde aynı düzende oynuyorlar ve Hüseyin hoca ile birlikte çalışıyorlar. Onları burada iyi bir oyunla yenmek çok önemli. Oyuncularımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. İlk yarıda biraz sıkıntılar yaşadık. Paylaşım hataları yaptık. İkinci yarıda yerleşik düzende bazı değişiklikler yaptık. Vefa'yı oyuna aldık. Daha doğru ve daha iyi oynamaya başladık. Pozisyonlar bulmaya başladık ve hızlı ataklarla rakip kalede etkili olduk. Altınordu'yu yendik ama daha farklı da kazanabilirdik. Eksiklerimiz var. Bunları biliyoruz. Mütevazı olacağız. Ayaklarımız yere basacak. Neredeydik? Nereye gideceğiz? Neredeyiz? Biz bunların hepsini biliyoruz. Ayaklarımız yere basa basa gideceğiz. Bu 3 puan tüm camiaya hayırlı olsun" diye konuştu.

HEPSİ ŞANS BULACAK

Bütün genç oyunculara dönem dönem şans vereceğini belirten Mustafa Er, "Geçen hafta Adana Demirspor karşısında da oynanan oyundan sonra takıma karşı çok ciddi bir güven oluştu şehirde. Bizim zaten istediğimiz buydu. Şehiri harekete geçirmek, bu çocuklara inanmaları çok önemliydi. Onlarım manevi desteğini hissettiğimiz zaman biz de zaten daha iyi hissediyoruz kendimizi. O anlamda da ben maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Çalışmaya devam edeceğiz. Biz genç, tecrübeli ayrımı yapmıyoruz. Kim hazırsa, taktiksel olarak kim faydalıysa formayı ona veriyoruz. Bizim hedefimiz hem yarışmacı bir takım olarak hedefe tutunmak, hem de çok yetenekli ve iyi durumda olan genç oyuncularımızı da sahneye çıkarmak. İnşallah hepsine şans vereceğiz, onlar da bu şanslarını iyi değerlendirirler" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.