Hava Durumu

Dalic, Fenerbahçe'ye teknik adam olacağı iddialarını kaçamak cevapladı

Hırvatistan Milli Takımı ile EURO 2020'de mücadelesine devam eden teknik direktör Zlatko Dalic, Fenerbahçe söylentilerini sonunda yanıtladı. Hırvat medyasından gelen soru üzerine Dalic, bu iddiaları ne doğruladı ne de yalanladı. Dalic kaçamak bir şekilde, "Haberle ilgili hiçbir fikrim yok ve umurumda değil. Ben sadece İskoçya maçını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2021 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2021 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dalic, Fenerbahçe'ye teknik adam olacağı iddialarını kaçamak cevapladı

Benitez, Favre, Sousa, Fonseca gibi isimlerle temas kuran sarı lacivertlilerde henüz net bir karar verilebilmiş değil. Ancak bahsi geçen teknik direktörlerden gelen olumsuz yanıtlar sonrası başkan Ali Koç, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon başı da Zlatko Dalic'i listenin başına koyduğu iddia ediliyordu.

Zlatko Dalic'in ismi geçtiğimiz sezon başında da Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş, ancak Erol Bulut ile anlaşma sağlanmıştı.

"UMURUMDA DEĞİL"

EURO 2020'de mücadele eden Hırvatistan Milli Takımı'nın başında olan Zlatko Dalic, Hırvat basınından gelen Fenerbahçe sorusuna şu cevabı verdi:

Bu haberle ilgili bir fikrim yok. Fenerbahçe ile bir temasım olmadı. Bu söylentiler umurumda değil. Sadece EURO 2020'deki mücadelemizi ve bir sonraki İskoçya maçımızı düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.