Hava Durumu

Daniel Amokachi'den Awaziem'e Beşiktaş önerisi!

Nijeryalı eski futbolcu Daniel Amokachi, bonservisi Porto'nun elinde bulunan ve daha önce Çaykur Rizespor'da da forma giyen Chidozie Awaziem'in Beşiktaş'a gitmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2020 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2020 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daniel Amokachi'den Awaziem'e Beşiktaş önerisi!

Beşiktaş'a efsanevi futbolcusu Daniel Amokachi'den için müthiş transfer önerisi... "Kara tren" lakabıyla Siyah Beyazlılar'ın gönlünde taht kuran 47 yaşındaki eski santrfor, ülkesinde katıldığı bir radyo programında vatandaşı Chidozie Awaziem'in Beşiktaş'a gitmesi gerektiğini söyledi.

Brila FM'e konuşan Amokachi, Awaziem'in bu sezon kiralık olarak forma giydiği Leganes'in küme düşmesine üzüldüğünü belirtirken "Kendisi, kalitesiyle yeniden üst seviye liglerde forma giymenin yolunu bulmalı. Türkiye'de benim eski takımım Beşiktaş bir stoper arıyor ve Awaziem'in oraya çok iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Altyapısından yetiştiği Porto ile iki yıllık daha mukavelesi bulunan 23 yaşındaki stoper, daha önce yarım sezon da Çaykur Rizespor forması giymişti. 1.89 boyundaki savunmacının güncel piyasa değeri ise 4 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.