Hava Durumu

Dany: "Konuşmam çıkıp oynarım"

Savunma hattındaki rekabetin çok çetin geçeceğini belirten Dany Nounkeu, “Bursaspor’da yeni bir sayfa açıyorum. Yeni bir başlangıç yağacağım. Yüzde 100’ümü vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 08:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 08:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dany: "Konuşmam çıkıp oynarım"
3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Bursaspor’un yeni transferimiz Dany Nounkeu, 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, ve Federasyon Temsilciliğinden Sorumlu Asbaşkan Osman Malakçı da hazır bulunurken, Kocaman Dany’nin Bursaspor’a katkı koyacağına inandıklarını belirterek, “Altyapı eğitimini Fransa’da alan Kamerun Milli Takımı formasını defalarca giyen 29 yaşındaki oyuncumuzla 3 yıllık anlaşma vardık. Kendisi Toulosue, Gaziantepspor, Galatasaray, Beşiktaş, Granada ve en son olarak Fransa’nın Evian takımlarında forma giydi. Bursaspor’da da önemli işler yapacağına inanıyorum” dedi.

YÜZDE 100’ÜMÜ VERECEĞİM

Yeşil Beyazlı formayı giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Dany Nounkeu da savunmada forma rekabetinin çok çetin geçeceğini söyledi. Konuşmaktan çok, çıkıp sahada oynamaları gerektiğini ve bunu gerçekleştirmek için sabırsızlandığını vurgulayan Kamerunlu futbolcu, “Gaziantepspor’daki başarıyı Galatasaray’da tekrarlayamadım. Ancak ben orada 36 kez forma şansı buldum. Her seferinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Üst düzey futbol oynayan takımlarda şans bulmak zor oluyor. Şimdi Bursaspor’da yeni bir sayfa açıyorum. Yeni bir başlangıç yapacağım. Bursaspor forması altında yüzde 100’ü vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu. 



HELİKOPTERLE GELDİ

Kamerunlu defans oyuncusu Dany Nounkeu dün sabah saatlerinde özel bir helikopter ile Bursaspor’un Özlüce Tesisleri’ne getirilerek sağlık kontrolünden  geçirildi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.