Hava Durumu

Darbe girişimi Bursa'daki yeni gelini de vurdu!

Darbe girişimi uçak seferlerini aksatınca Esin Bayram ile evlenecek olan İngiliz damat Jonathan Foster, Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ndeki düğününe yetişemedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darbe girişimi Bursa'daki yeni gelini de vurdu!
Damat olmadığı için davetlileri tek başına ağırlayan gelin Esin Bayram, "Çok severseniz havalara girer. Havada kalır. Johathan da havada kaldı" esprisi yaptı. Gelin Bayram, düğünün sonuna yetişen Damat Foster ile tavuk alma geleneğine birlikte gitti. 

\"\"

Ailesi Bursa'nın Orhaneli İlçesi'nde oturan Esin Bayram, Bursa Beton Genel Müdürlüğü'nde çalıştığı 2014 yılında dil eğitimi için İngiltere'ye gitti. Esin Bayram, burada tanıştığı Jonathan Foster ile arkadaş oldu. Arkadaşlıklarını sürdüren ikili evlenmeye karar verdi. Daha sonra işinden ayrılan Esin Bayram, geçtiğimiz aylarda Jonathan Foster ile nikah yaptı. Çift geçen 16 Temmuz günü de gelinin memleketi Orhaneli'de düğün yapmaya karar verdi.

DARBE GİRİŞİMİ NEDENİYLE GELEMEDİ

İngiliz damat Jonathan Foster cumartesi günü İngiltere'den Türkiye saati ile 09.00'da uçağa binip 13.00'te Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak, buradan 3 saatlik yolculuk ile Orhaneli'ne gelip düğüne katılacaktı. 

\"\"

Tüm hazırlıklarını cuma günü tamamlayan ve cumartesi sabahını bekleyen Esin Bayram ile Jonathan Foster'in düğün planı cuma akşamı yapılan darbe girişimi sonrası aksadı. Sabah saatlerinde İngiltere'de havaalanına giden Jonathan Foster, uçak seferlerinin iptal edildiğini öğrenince şoke oldu. Durumu bildirdiği gelin Esin Bayram "Ben ne yapacağım, gelmen lazım" deyince Jonathan Foster, cumartesi günü bir başka havayolu şirketinden Türkiye saati ile 16.20 uçağına bilet aldığını söyledi.

Bunun üzerine Esin Bayram gelinliklerini giyip düğüne gelenleri tek başına karşıladı. "Damat nerede?" diye soranlara ise yaşadıklarını anlattı, "Çok severseniz havalara girer. Havada kalır. Johathan da havada kaldı" esprisini yaptı. 

TEK BAŞINA OYNADI

Esin Bayram'ın nikah şahidi olan Bursa Beton'un Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kağıtcıbaşı, davetlilere yaşananları anlattı. Daha sonra Esin Bayram yeğeni ile ilk dansı yaptıktan sonra Bursa'ya özgü oyun havalarını tek başına oynadı. 

\"\"

Esin Bayram'ın tek başına yaptığı düğüne sonunda yetişen Jonathan Foster, Bursa'nın geleneği olan yakın arkadaşlarıyla birlikte damat evi diye bir yakınına giderek buradan tavuk almayı gerçekleştirdi.

Eşinin daha sonra İngiltere'ye döndüğünü belirten Esin Bayram, "Başarısız darbe girişimi bizim düğünümüzü böyle etkiledi" dedi. Bayram, kendisinin de bir süre sonra İngiltere'ye gideceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.