Hava Durumu

Darbe girişimi orayı da vurdu

TSK içinde bir grup asker tarafından uygulanmak istenen darbe girişimi nedeniyle Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahilinde doluluk yaşanmadığı gözlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darbe girişimi orayı da vurdu
Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı bir bölüm askerin dün akşam saatlerinde İstanbul ile Ankara'da başlattığı ve sabah saatlerine kadar devam eden darbe girişiminin etkileri görülmeye başlandı.

BEKLENE DOLULUK YAŞANMADI

Hava sıcaklığının 30'lu dereceleri nem oranının ise yüzde 80'leri gösterdiği Antalya'da sahillerde beklenen doluluk oranının yaşanmadığı görüldü.

HERŞEYE RAĞMEN DENİZE GİRDİLER

Her şeye rağmen denize girip eğlenmek isteyenler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'ne gelerek denize girdi. Bazı tatilciler denize girip yüzerken bazıları ise şezlong üzerinde güneşlenmeyi tercih etti. Bazı tatilciler ise sahil kenarında kahvaltı yaptı.


DARBE SAHİLLERİ BOŞALTTI


Sahilde keyif sürenlerden Gülcan Uysal, darbe girişimine rağmen gözünün kara olduğunu belirterek "Öğleden sonra sıcak oluyor. Akşamları çıkamadığımız için sabah erken geldik. Tatil zaten çocuklar da evde geldik kahvaltı yapıyoruz. Ben biraz gözü karayım, darbe girişimi oldu ama geldik yinede. Umarım her şey halledilir" dedi.

"13 YILDIR İLK DEFA SAHİLİ BÖYLE GÖRDÜM"

Sahilde 13 yıldır deniz malzemeleri satan Lütfi Güzel ise "13 yıldır deniz malzemeleri satarım ilk defa bir hafta sonunu böyle boş gördüm. Darbe nedeniyle boşaldı sahil normalde sabah saatlerinde ve akşamüzeri çok kalabalık olur. Böyle görünce çok şaşırdım. Sahil boşalınca bizde denize girelim istedik"

GELENLER YERLİ TURİST

Can kurtaran Ali Arslan, "Bugün hiç kalabalık yok. Şöyle bir etrafa bakınca yüzde 60 eksilme görüyorum. Bunu dün akşam meydana gelen darbe girişimine bağlıyoruz. Gelenler var eminim ki bunlar da yerli turist, yabancı turist değillerdir" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.