Hava Durumu

Darbeci suikast timi böyle beslenmiş

15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ve dün yakalanan 7 darbeci askerin, asma yaprağı ve sapıyla beslendikleri öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darbeci suikast timi böyle beslenmiş
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ve dün yakalanan 7 darbeci askerin, saklandıkları ormanlık alanda asma yaprağı ve sapıyla beslendikleri ortaya çıktı.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Marmaris-Muğla karayolu Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisinde dün yakalanan Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timinde görevli Binbaşı Taner Berber ile Astsubay İlyas Yaşar, Astsubay Gökhan Güçlü, Astsubay Kıdemli Başçavuş Zekeriya Kuzu, Astsubay Üstçavuş Erkan Çıkat, Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Faruk Göçmen ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdülhamit Gülerden'in Muğla Emniyet Müdürlüğündeki sorguları devam ediyor.

Yakalanan askerlerin darbe girişiminin ardından saklandıkları ormanda yiyecek sıkıntısı çektikleri ve bu yüzden asma yaprağıyla beslendikleri orta çıktı. 7 askerin yakalandıktan sonra beraberlerindeki çantalarında da çok sayıda asma yaprağı ve sapı bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.