Hava Durumu

Darbecilerin ifadeleri yeniden alınacak

Darbe girişimine ilişkin tutuklanan 2 bin 135 kişinin, ifadesini yeniden almak üzere 25 savcı Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Darbecilerin ifadeleri yeniden alınacak
Darbe girişimine ilişkin tutuklanan aralarında general, rütbeli subay, er ve sivillerin de bulunduğu 2 bin 135 kişinin ifadesini Silivri Cezaevi'nde yeniden almak üzere 25 savcı görevlendirildi. Savcılar bugün ifade almaya başlayacak.

2 BİN 135 KİŞİNİN İFADESİ YENİDEN ALINACAK

15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan aralarında general, amiral, subay, astsubay, uzmançavuş, er, asker öğrenci, polis ve özel güvenliğin de bulunduğu 2 bin 135 kişinin ifadesi yeniden alınacak.

25 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nda görevli bir başsavcı vekilinin de aralarında bulunduğu 25 savcı bugün Silivri Cezaevi'ne giderek ifadeleri almaya başlayacak.

2 bin 135 kişi "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" ve "Silahlı terör örgütüne üye olmak " suçlarından tutuklanmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.