Hava Durumu

Dark ekibinin yeni dizisi 1899!

Dark'ın yapımcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese'nin hazırladığı yeni Netflix dizisi 1899'dan ilk fragman ve görsel yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dark ekibinin yeni dizisi 1899!

Netflix'in Almanya yapımı ilk orijinal dizisi olan Dark, geçtiğimiz yıl üçüncü sezonuyla ekranlara veda etti. Dark'ın yapımcıları Baran bo Odar ve Jantje Friese, sevilen dizinin sona ermesinin ardından yeni projelerinin hazırlıklarına başladı. Baran bo Odar, 2020 yılının ağustos ayında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 1899'ın The Ship adını taşıyan ilk bölümünün senaryosunun tamamlandığını duyurdu.

Into the Badlands ve Daphne gibi yapımlarla tanınan, Little Joe filmindeki performansıyla Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Emily Beecham, dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulan ilk isimlerden biriydi. Dizinin oyuncu kadrosuna Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau gibi yeni isimler dahil oldu.

Aynı zamanda bu isimlere Maciej Musial (The Witcher), Anton Lesser (Game Of Thrones), Lucas Lynggaard Tonnesen (The Rain), Rosalie Craig (London Road), Clara Rosager (The Rain), Maria Erwolter (The Ritual), Yann Gael (Sakho & Mangane), Mathilde Ollivier (Overlord), José Pimentão (Al Berto), Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards ve Alexandre Willaume eşlik ediyor.

19. yüzyılın sonunda, buharlı bir göçmen gemisiyle Londra'dan batıya doğru yola çıkıp New York'a giden yolcuların hikayesi etrafında şekillenecek dizide, Avrupa'nın farklı bölgelerinden insanların aynı umutlarla ve hayallerle kendilerini bekleyen yeni yüzyıla ve geleceklerine doğru olan yolculukları izlenecek. Açık denizde seyrederken, başıboş bırakılmış bir halde buldukları başka bir göçmen gemisiyle karşılaşan yolcular, onlara vaat edilen topraklar yerine kendilerini korkunç bir kabusun içinde bulacaklar.

Baran bo Odar ve Jantje Friese dizi ilk duyurulduğu dönemde yaptıkları açıklamada, bunun farklı ülkelerden oyuncuları bir araya getiren, tam anlamıyla Avrupalı bir dizi konsepti olduğunu ifade etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.