Hava Durumu

Daum'a güveniyoruz

Bursaspor Kulübü, Alman Teknik Direktör Cristoph Daum ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu. Yeşil-beyazlı kulübün 2. Başkanı Rıdvan Şen, Alman çalıştırıcıya güvendiklerini belirterek, "Hocamızın vereceği liste doğrultusunda transfer çalışmalarımız da sürecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2013 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2013 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum'a güveniyoruz

Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş karşılaşmasında Sırbistan ekibi Vojvodina’ya kendi sahasında 3-0 farklı mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı yönetim, yeni teknik direktörünü buldu. Yönetim Kurulu, yaptığı görüşmeler neticesinde Alman çalıştırıcı Cristoph Daum ile prensip anlaşmasına vardı. Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yeni Teknik Direktörümüz Cristoph Daum ve ekibi, 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü Bursa’ya gelerek kulübümüz ile sözleşme imzalayacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Yeşil-beyazlı kulübün 2. Başkanı Rıdvan Şen, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, “Cristoph Daum ile yaptığımız görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına vardık. Yeni hocamız çarşamba günü Bursa’ya gelecek. Özlüce Tesisleri’nde imza töreni yapmayı planlıyoruz. Takımın son durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonrada yönetim kurulumuza sunacağı liste doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecek. Yeni hocamız ile bu sene başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.