Hava Durumu

Daum'dan maç sonunda yine bir ilginç yorum daha

Bursaspor’un Alman çalıştırıcısı, iyi oynadıklarını ve 1 puanı hak ettiklerini belirtirken, 8 maçı kaybetmeden ama fazla beraberlik alarak ilk yarıyı bitirdiklerini söyledi. Teknik adam ikinci devreden de umutlu olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2013 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2013 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Daum'dan maç sonunda yine bir ilginç yorum daha

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum oynadıkları 8 maçı kaybetmeden ilk devreyi bitirdiklerini belirtti. Futbolcularının güzel mücadele sergilediğini ifade eden Daum, “8 maç içinde fazla beraberlik var. Gol pozisyonlarına girdik ama gole çeviremedik. Mağlup olmadığımız için mutluyuz. İyi oynadık ve 1 puanı hak ettik” dedi. Alman teknik adam karşılaşmada 6-7 gol pozisyonu kazandıklarını ancak bunları gole çeviremediklerine dikkati çekti.

2. YARIDAN ÜMİTLİYİM

Daum; “Attığımız bazı şutları Gaziantepspor savunması bloke etti. Cenk Tosun'un şutuyla maçı mağlup da bitirebilirdik. Öyle bir maçtı ki golü atan maçı kazanacaktı. Sestak çok iyi çalıştı, Kazım biraz daha şanslı olsaydı bizim için iyi olurdu. Defansımız da gol pozisyonu vermedi. Şener, Kayseri Erciyesspor maçında sakatlanmıştı, bu maçta yer almasına sevindik. İkinci devre için ümitliyim. İkinci yarı yapacağımız transferlerle ligde iyi yerde olacağımıza inanıyorum. Kupada da iyi yerlere geleceğimizi ümit ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.